Hihetetlen munkavállalói vélemények, tökéletes eredmény

Nekem mindig is kifejezetten fontos volt az, hogy ne csak egy olyan jó menő és folyamatosan fejlődő vállalkozásom legyen, ami az egész család megélhetését biztosítja, és persze ugyanígy az összes munkavállaló családjának egzisztenciális biztosítéka tud lenni, hanem olyan vállalat tulajdonosa szerettem volna mindig is lenni, ahol az ott dolgozók jól érzik magukat, ahol nem a kizsigerelés és a folyamatos terror a jellemző, hanem bizony ahol jókedv és összetartás uralkodik, mert biztos vagyok benne, hogy egy ilyen cég sokkal hatékonyabb tud lenni és persze hosszú távon sokkal de sokkal piacképesebb is. Én emlékszem jól, hogy milyen egy olyan cég alkalmazottjának lenni, ahová az ember csak muszájból megy be minden egyes reggel, és inden igyekezetemmel azon voltam mindig is, már az alapítástól kezdve, hogy ez az én cégemmel ne történhessen meg.

Persze nem volt könnyű feladat, hiszen közel hatvan alkalmazottal a hátam mögött egyrészt iszonyatosan nagy a felelősség már alapvetően is, mert a családok megélhetése jóformán a cégtől függ, nem lehet semmi olyan tényező vagy akadály, ami felborítja a biztos működésünket, másrészt pedig meg kellett találnom azokat a partnereket, akik hatékonyan segítséget tudtak nyújtani nem csak a folyamatos fejlesztés és a munkavédelem, valamint a vállalati változásmenedzsment terén, hanem bizony a vállalati hangulat tekintetében is egyaránt.

Hála a jó égnek szinte az összes területre megtaláltam már a tökéletes csapatot, hiszen a kogwheel csapatának csatlakozásával már teljesnek mondható a külső vállalkozói lista, hiszen minden feladatra profi és eredményes szolgáltatókat sikerült találnom. A legutóbb például a csapatépítő volt az, ami hihetetlen módon tökéletes elégedettséget és élményeket váltott ki a nálunk dolgozó emberekből. Én nem gondoltam volna, hogy egytől egyig ennyire élvezni fogják azt, ami számomra is mindig kötelező elem volt az előző munkahelyemen. Azt hiszem a Kogwheel segítségével iszonyatosan jó úton járok ahhoz, hogy ne csak elérni tudjam a jó vállalati hangulatot, hanem meg is tudjam tartani hosszú távon is. Még így, hogy közel nagyvállalati szinten működünk létszám és folyamatok tekintetében is. Csak ajánlani tudom őket bárkinek aki tökéletes eredményeket keres a coaching és a csapatépítő, valamint a kommunikációs tréning terén. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni senki a munkájukban és annak eredményében sem.