A kezdeti nehézségek legnagyobb segítőtársa

Az ember számára még akkor is nehézséget jelent egy cégalapítás, hogy ha tökéletesen kiszámítható és előre tervezhető közegben, stabil piaci paraméterek mentén kell megoldania ezeket a feladatokat, nem még ha a jelenlegi folyamatosan változó, kétségekkel és kérdésekkel teli piaci helyzetben kell ezt megoldania. Én nem más feladatot kaptam, mint hogy így is tökéletes eredménnyel és tökéletes gyorsasággal oldjam meg a feladatot. Megbízott ügyvezető igazgatóként iszonyatosan nagy teher nehezedik rám, hiszen nem egy kisvállalat megalapítását bízták rám, hanem közel százötven fő munkája függ attól, hogy én eredményesen és hatékonyan tudom -e megoldani a rám bízott feladatokat, vagy épp elbukok a feladat nehézsége és súlya alatt. Persze minden segítséget megkapok, így pedig azonnal külső szakembereket kezdem el keresni arra, hogy segítséget kapjak már az alapítás feladataihoz is.

És ezt tökéletes érzékkel tettem, hiszen senki sem értette például, hogy miért keresek vállalati fejlesztés és coaching feladatára szakértő csapatot már a kezdetekkor, én azonban pontosan tudtam, hogy mi a tervem és a célom, csak azt nem tudtam, hogy találni fogok-e megfelelő szakembereket ehhez. Azt kell mondjam, hogy találtam, sőt! Hihetetlen hatékony együttműködést, korrekt szolgáltatási árakat és tökéletes eredményt kaptam a Kogwheel csapatától, hiszen az assessment center szolgáltatás nem csak azt oldotta meg, hogy jelenleg, a kezdéskor a tökéletes szakértelemmel és tapasztalattal bíró emberek üljenek az egyes pozíciókban, hanem azt is, hogy a jövőben ne legyen probléma a hiányos karrierutak miatti elvándorlással.

Jelenleg én iszonyatosan elégedett vagyok szinte mindennel, a cég működése elindult, a tulajdonosi gárda pedig elégedettségét fejezte ki, egyszóval sikersztoriként könyvelhetem el a megalapítás nehézségeivel tarkított időszakot, és biztos vagyok benne, hogy a Kogwheel csapatával hosszú – hosszú időn keresztül együtt fogunk működni a szervezetfejlesztés, a vezetői coaching és a kommunikációs tréning kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szuper csapatot és a szolgáltatásaikat, mert felbecsülhetetlen értéket képviselnek.